Τα Νέα μας


Authentic Beauty Concept Products

by Michalis G.

Στο κατάστημα μας -Michael G HAIRSALON & BARBERS SHOP στο Φαληράκι- θα βρείτε πλέον την ολοκληρωμένη σειρά προιόντων Authentic Beauty Concept.

 

Το Authentic Beauty Concept είναι ένα ολιστικό premium brand που συν-δημιουργήθηκε από μια συλλογική προσπάθεια κομμωτών για να δημιουργήσουν ένα νέο μονοπάτι προς την αυθεντική ομορφιά.

 

Λίγα λόγια την εταιρεία:

Είναι η κοινή μας πεποίθηση, είναι αυτό που μας ενώνει και μας δίνει ώθηση. Ξεκινά τη στιγμή εκείνη που αποφασίζετε να είστε ο εαυτός σας. Δεν χρειάζεται πλέον σοφιστικέ φίλτρα φωτογραφίας, ωριμάζει με το χαρακτήρα. Πιστεύουμε σε αγνά συστατικά από προσεκτικά επιλεγμένες πηγές, χωρίς σιλικόνι, sulfates και parabens.

 

Πιστεύουμε στους αυθεντικούς καλλιτέχνες που δημιουργούν με βάση την ενσυναίσθση, την εμπειρία και τις δεξιότητες.

 

ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ, FREE FROM ΚΑΙ VEGAN

 

Για να ενισχύσετε τη φυσική σας ομορφιά επιλέγουμε αγνά συστατικά από προσεκτικά επιλεγμένες πηγές. Τα προϊόντα μας δεν περιέχουν σιλικόνες, sulfates, parabens, mineral oil και τεχνητά χρωστικά, στη θέση τους χρησιμοποιούνται ισχυρά vegan συστατικά. Προσεκτικά επιλεγμένα και συνδυασμένα, αυτά που αφήνουμε εκτός είναι εξίσου σημαντικά με αυτά που συμπεριλαμβάνουμε.